fredag den 4. februar 2011

buket, bog og strik

Denne flotte buket stod til mig, da jeg kom hjem fra sygehus( fra min dejlige mand selvfølgelig) Der er taget prøver af mine lunger, de kan ikke se, hvad det er, jeg fejler, andet at der har været en betændelses tilstand, og det kan være derfor, men jeg skal have ilt i ca 15 timer i døgnet, og så får jeg noget medicin, de kan ikke love, det bliver helt godt, når de ikke ved, hvad det er. En strikkebog til mig havde han også købt. Lidt strik er det da også blevet til, mine fingre er ved at få det bedre, jeg ved ikke, om det skyldes ilten eller medicinen.

4 kommentarer:

 1. Koselig med slik en vakker bukett:) Flott strikkebok også:)

  SvarSlet
 2. Det lyder til at have været en hård omgang. God bedring til dig. Ja, lægerne er nu ikke hvad de har været- de har ofte svært ved at hitte ud af hvad man fejler fordi man føler de er alle andre steder end hos en selv. Koncentration- tak, men sådan er det jo sjældent og vi kan ikke gøre noget ved det. Så er det godt du har en mand, der vil opmuntre dig med både blomster og strikkebog. Jeg håber du trods alt bliver rask til sidst.

  SvarSlet
 3. Uhh, sikke noget. Smuk buket din mand købt og skønt med en bog, inspiration kan man jo altid bruge. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 4. Sikken dejlig mand du har...Rigtig god bedring til dig, jeg håber det hjælper nu hvor du både får ilt og medicin.

  SvarSlet