torsdag den 21. oktober 2010

Mini Baktus og bluse
Det bliver ikke til så meget strik for øjeblikket, mine fingre og håndled gør ondt,jeg har haft der før, det er ikke gigt, det er jeg blevet undersøgt for, det er nok bare for meget strikning i årenes løb. Men det er da blevet til et mini Baktus, strikket af et nøgle strømpegarn, og en bluse strikket i garn købt i Aldi for længe siden, 80 % uld og 20 % polyamid farven er ikke rigtig på billedet, det er mere pistagegrønt.

3 kommentarer:

 1. Hej Lotte
  Flot-flot bluse i et fint enkelt mønster. Baktussen er også en skøn sag.
  Det er noget skidt med dine fingre og håndled. Kender det alt for godt og føler med dig. Sådan startede det også med mine hænder for ca. 15 år siden, men røngten billederne viste intet. Smerterne blev værre og værre, som årene gik, og ny røntgen viste intet. Til sidst bad jeg lægen om en forklaring/diagnose på smerterne, ny røngten osv. kom til en reumatolog - blev sendt videre til en anden. Endelig svar. Det viste sig at være slidgigt og endda meget slemt. Jeg er blevet opereret i begge hænder, og smerterne er helt væk, men styrken nedsat. Desværre er operationen mislykket i højre hånd.
  Det der ikke var gigt ved alle røngten billederne, var altså gigt alligevel. Ved godt at det ingen trøst er, men man render jo ikke til læge, uden der er grund til det.
  Jeg har strikket i mange år og i ligeså mange år arbejdet i storkøkken. Måtte skifte fag p.gr.a smerterne i hænderne.
  Lotte jeg ønsker for dig, at det ikke er gigt.
  Knus
  Manna

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud, både trøje og baktus.
  Det er da noget skidt at du har ondt håber for dig at det snart går over.

  SvarSlet
 3. Nydelig genser, og flott liten baktus. Ønsker deg en god helg:)

  SvarSlet