søndag den 23. august 2009

???????


Er der nogen af jer der har erfaring med at bruge Knitpro rundpinde? jeg har stadig væk kun de gammeldags af metal og bambus. Men nu overvejer jeg at købe et sæt, da jeg fik penge til min fødselsdag. Lidt strik er det da også blevet til. Opskriften er fra et hæfte fra Hendes Verden nr 16 2009 og strikket i Blend/Tendens.

4 kommentarer:

  1. Jeg har haft dem et stykke tid, Lotte - ville ikke drømme om at bruge andre nu! Har dem i butikken til en meget rimelig pris, dog er de lige nu i restordre fra Mayflower, men kommer snart igen. Hvor er de søde de to små tunikaer eller kjoler!

    SvarSlet
  2. Jeg har dem både i metal og træ og er glad for begge dele afhængig af garnet og hvor der strikkes (har knækket mange tynde pinde i tasker gennem tiden), de er glattere og spidsere end de gammeldags træ- og metalpinde hvilket jeg ser som en fordel og mindre belastende for skuldrene, og så er det praktisk at kunne skifte wiren og bruge den som "pausesnor". Istedet for et sæt kan du starte med de størrelser du oftest bruger samt ekstra wirer i den mest brugte længde, det afhænger af om du vil bruge alle de størrelser pinde og wirer der er i sættet. Der har været problemer med at træpindene går ud af overgangsstykket, men alle jeg kender har fået dem byttet uden problemer.

    SvarSlet
  3. Jeg ville heller ikke undvære mine knit pro. De er meget lækre og god overgang mellem wire og pind.

    SvarSlet