mandag den 11. maj 2009

Aflevering


Så er det tid at aflevere, det jeg har strikket. Det bliver ikke til Litauen, for sidste gang jeg afleverede strik, blev det bare stillet ind i en våd og klam lade. Jeg har snakket med en dame, der bor her i Ringe, som strikker til børnehjem i Polen og selv er med nede med det. Så der bliver det afleveret denne gang. Jeg afleverer 7 bluser, 2 trøjer, 9 huer, 1 halstørklæde, 1 poncho og 1 vest.

5 kommentarer:

 1. Det glæder mig at du har fundet afsætning ellers ved jeg at der også er afsætning til hjemløse i Danmark, men jeg synes det er for groft at det kommer til at stå i en kold klam lade. Forhåbentlig er det i Litauen at distributionssystemet ikke fungerer og ikke i Danmark, for så er jeg mere end almindeligt forarget.

  SvarSlet
 2. Så er der nogle der bliver rigtig glade. Det er da ikke i orden, hvis det ikke bliver brugt, så det er godt du har fået en løsning for dit fine håndarbejde.

  SvarSlet
 3. Så mange fine ting du har striket. Forstår godt, at du ikke vil aflevere der mere, så fine ting og i øvrigt også et godt arbejde, fortjener et tørt depot.

  SvarSlet
 4. du er vel nok flittig....og sikke en glæde du spreder med dit hjemmestrik til børn, der fryser.

  SvarSlet
 5. Hej Karin Grøn, det var skam her på Fyn, det ellers blev afleveret. Ærgeligt de ikke behandler det ordenligt, når man gerne vil hjælpe.

  SvarSlet